review produse

Review Samsung Galaxy A04s – păreri și prețul cel mai ieftin

Păreri despre Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s este un telefon entry-level accesibil, care oferă o experiență Samsung la un preț redus. Cu toate acestea, un preț mic nu înseamnă întotdeauna valoare bună, așa că merită să analizăm mai atent acest dispozitiv popular.

review si pareri Samsung Galaxy A04s
review si pareri Samsung Galaxy A04s

Preț Samsung Galaxy A04s

Samsung Galaxy A04s este un telefon ieftin Samsung, probabil cel mai bun telefon ieftin de la Samsung pe care îl puteți achiziționa. Prețul variază în funcție de regiune și de ofertele disponibile, așa că vă recomandăm să verificați link-ul de la sfârșitul acestui review pentru a găsi cele mai bune prețuri.

PREȚ LA REDUCERE, VEZI OFERTA AICI

Specificații tehnice – Samsung Galaxy A04s

Galaxy A04s rulează pe un procesor low-end Exynos 850 SoC, având 3GB RAM și 32GB de stocare internă, cu slot de card microSD pentru extinderea memoriei. Ecranul IPS de 6,5 inci are o rată de refresh de 90Hz, deși rezoluția este de doar 720 x 1600px. Exynos 850 se bazează pe un CPU eficient din punct de vedere energetic, cu opt nuclee Cortex-A55, astfel că ne așteptăm la o autonomie bună a bateriei în testele noastre. Bateria de 5.000 mAh ar trebui să dureze destul de mult, deși va dura mai mult de o oră pentru a se încărca complet.

review si pareri Samsung Galaxy A04s
review si pareri Samsung Galaxy A04s

Camera foto/video

Samsung Galaxy A04s are trei camere pe spate, dar numai una principală de 50MP Tetracell este cu adevărat practică. Nu există o cameră ultrawide, iar celelalte două camere de 2MP sunt pentru fotografia macro și senzor de adâncime, care sunt de fapt inutile. Camera frontală are doar 5MP.

review si pareri Samsung Galaxy A04s
review si pareri Samsung Galaxy A04s

Cât ține bateria la Samsung Galaxy A04s

Galaxy A04s are o baterie de 5.000 mAh, care asigură o durată de viață destul de mare datorită procesorului Exynos 850 eficient energetic. Autonomia totală în utilizare mixtă este de aproximativ 114 ore, ceea ce este un rezultat excelent.

Merită cumpărat Samsung Galaxy A04s

Deși Samsung Galaxy A04s oferă un ecran cu rată mare de refresh, o cameră principală decentă și o viață bună a bateriei, performanța sa și spațiul de stocare limitat îl fac greu de recomandat pentru utilizatorii mai pretențioși. Există alternative mai bune pe piață, chiar și în gama Samsung.

PREȚ LA REDUCERE, VEZI OFERTA AICI

review si pareri Samsung Galaxy A04s
review si pareri Samsung Galaxy A04s

Opinii Samsung Galaxy A04s – ce au spus cumpărătorii

 1. Baterie impresionantă: Majoritatea cumpărătorilor au fost impresionați de durata de viață a bateriei telefonului. Capacitatea de 5.000 mAh asigură o utilizare de lungă durată, fără a fi nevoie să îl încarce des.
 2. Raport bun calitate-preț: Un alt punct comun de apreciere este raportul dintre calitatea oferită și prețul accesibil al dispozitivului. Mulți cumpărători au fost mulțumiți de specificațiile telefonului, considerându-l o alegere bună pentru bugetul lor.
 3. Ecran de dimensiuni decente: Cumpărătorii au apreciat, de asemenea, ecranul generos de 6,5 inci, care facilitează vizionarea conținutului media și navigarea pe internet.
 4. Performanțe moderate: Unii cumpărători au menționat că, deși telefonul nu este cel mai puternic de pe piață, performanțele sunt suficiente pentru utilizarea de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, utilizarea rețelelor de socializare și streaming de conținut media.
 5. Calitatea camerelor: Calitatea camerelor foto/video a primit recenzii mixte. Unii cumpărători au fost mulțumiți de calitatea fotografiilor, în timp ce alții au considerat că performanța camerei nu este la nivelul așteptărilor. Aceasta poate fi o considerație importantă pentru cei care folosesc intensiv camera foto.
 6. Design simplu: Designul telefonului a fost considerat simplu și elegant de către unii cumpărători, în timp ce alții au considerat că nu se remarcă în mod deosebit. Acest aspect depinde în mare măsură de preferințele personale.
 7. Actualizări software: Unii utilizatori au menționat că telefonul primește actualizări de software într-un ritm mai lent decât alte modele Samsung mai scumpe, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru cei care doresc să aibă acces la cele mai recente funcționalități și îmbunătățiri.

PREȚ LA REDUCERE, VEZI OFERTA AICI

review si pareri Samsung Galaxy A04s
review si pareri Samsung Galaxy A04s

Păreri Samsung Galaxy A04s – PRO și CONTRA

Păreri Samsung Galaxy A04s PRO:

 1. Baterie de lungă durată: Unul dintre cele mai apreciate aspecte ale Samsung Galaxy A04s este capacitatea bateriei de 5.000 mAh, care asigură o autonomie impresionantă. Utilizatorii pot beneficia de ore întregi de utilizare fără a se îngrijora de necesitatea de a-l încărca frecvent.
 2. Raport calitate-preț atractiv: Galaxy A04s oferă specificații decente la un preț accesibil, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru persoanele cu bugete limitate. Telefonul oferă o experiență de utilizare satisfăcătoare pentru activitățile de bază, precum navigarea pe internet, streaming și utilizarea rețelelor de socializare.

Păreri Samsung Galaxy A04s CONTRA:

 1. Performanțe limitate: Deși telefonul oferă performanțe decente pentru activitățile de bază, Samsung Galaxy A04s nu este potrivit pentru utilizatorii care caută performanțe ridicate în jocuri sau aplicații complexe. Procesorul și memoria RAM pot fi insuficiente pentru sarcinile mai solicitante.
 2. Calitatea camerei: Calitatea camerelor foto și video de pe Samsung Galaxy A04s a primit recenzii mixte. Unii utilizatori consideră că performanța camerei nu este pe măsura așteptărilor și nu oferă rezultatele dorite în condiții de lumină slabă sau la distanțe mari. Acesta poate fi un dezavantaj pentru cei care folosesc intensiv camera foto.

PREȚ LA REDUCERE, VEZI OFERTA AICI

Galerie foto Samsung Galaxy A04s

În concluzie, Samsung Galaxy A04s pare să fie o alegere solidă pentru persoanele cu un buget limitat care caută un telefon ieftin Samsung cu baterie bună, ecran mare și performanțe decente. Cu toate acestea, este important să țineți cont de nevoile și preferințele dvs. personale înainte de a lua o decizie de cumpărare.

PREȚ LA REDUCERE, VEZI OFERTA AICI

Comments are closed.